Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση ISO

Η IMS Πληροφορική Α.Ε. συγκαταλέγεται πανελλαδικά στις πρώτες εταιρείες πληροφορικής που πιστοποιήθηκαν από την ACM με πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, παραγωγή, εγκατάσταση και υποστήριξη λογισμικού, τη διάθεση λύσεων πληροφορικής και εξυπηρέτηση του πελάτη (αρ. Πιστοπ. 09422Α). Η ποιότητα ως σημείο συνάντησης των προσδοκιών των πελατών και των φιλοδοξιών της εταιρείας, προσδίδει προστιθέμενη αξία στις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που παρέχει στους πελάτες της.
Έτσι, η IMS:

• αναγνωρίζει και καλύπτει απόλυτα τις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και επιτυγχάνει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την αδιάλειπτη ικανοποίησή τους,
• παρέχει πλεονεκτήματα στους πελάτες της, ώστε να καταστούν ανταγωνιστικοί στις αγορές στις οποίες απευθύνονται

ISO Centrification

Microsoft Partner

Η IMS Πληροφορική Α.Ε. έχει αποδεδειγμένη εμπειρία σε τεχνολογίες της Microsoft τις οποίες χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια για τη δημιουργία πολλών επιτυχημένων έργων. Η εμπειρία της αυτή έχει αναγνωρισθεί από τη Microsoft με την αποδοχή της ως Gold Certified Partner, ενώ την ίδια στιγμή έχει αναδειχθεί Gold Independent Software Vendor. Μέσα από αυτή τη σχέση η IMS έχει πρόσβαση σε μια πληθώρα παροχών, όπως άδειες χρήσης για εσωτερική χρήση, τεχνική εκπαίδευση και υποστήριξη, ενημέρωση για νέα προϊόντα, υλικό για πωλήσεις και marketing, κοινές ευκαιρίες marketing.

Επιπλέον, η διάκριση αυτή επιτρέπει στην IMS να διαφοροποιείται και να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Με παροχές υψηλού επιπέδου και υποστήριξη που ξεχωρίζει στην αγορά, η IMS έχει πετύχει την πιο στενή εργασιακή σχέση που θα μπορούσε να έχει με την Microsoft. Λύσεις λογισμικού και εκπαίδευσης στην καλύτερη ποιότητα και με τα εγκυρότερα αποτελέσματα.

Microsoft Gold Partner