Dealer Management System

Dealer Management System

Η IMS Πληροφορική εξειδικεύεται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1986 έχοντας πελάτες που ανήκουν σε επίσημα δίκτυα αντιπροσωπειών ή ελεύθερες αντιπροσωπείες. Έχοντας επικεντρωθεί στην αγορά του αυτοκινήτου, έχει δημιουργήσει ένα προϊόν που καλύπτει πλήρως αυτήν την κάθετη αγορά. Το dms σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου Dealer αυτοκινήτων και να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη εργασία, τη μείωση κόστους και την αύξηση των πωλήσεων. Αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο διαχείρισης και ένα κυρίαρχο προτέρημα στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Ταιριάζει σε μεμονωμένες επιχειρήσεις και σε επιχειρήσεις με υποκαταστήματα, προσαρμόζεται εύκολα σε απαιτήσεις που κυμαίνονται από μονοψήφιο αριθμό χρηστών έως πιο πολύπλοκες εγκαταστάσεις με πολλούς χρήστες και σύνθετα δίκτυα. Το dms απεικονίζει το σημερινό ανταγωνιστικό και απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον, παρέχοντας αποδοτικότητα και αξιοπιστία στις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές.

To dms Suite Περιλαμβάνει τα παρακάτω modules:

εφαρμογή έκθεσης οχημάτων

dms Cars

Το dms Cars είναι μια εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης έκθεσης οχημάτων. Καλύπτει τους τομείς πωλήσεων καινούριων - μεταχειρισμένων οχημάτων καθώς και το σύνολο των απαιτήσεων κάθε εταιρείας εμπορίας οχημάτων, ενώ μπορεί να λειτουργήσει με ένα ή περισσότερα υποκαταστήματα και αποθήκες.

Μάθετε Περισσότερα >
εφαρμογή συνεργείου

dms Service

Το dms Service είναι μια εμπορική εφαρμογή παρακολούθησης εργασιών που πραγματοποιούνται σε ένα Συνεργείο. Τήρηση μοντέλων – τύπων όλων των κατασκευαστών με δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του συστήματος. Δυνατότητα έκδοσης διαφορετικής μορφής Εντολών Εργασίας και Φορολογικών στοιχείων ανά κατασκευαστή.

Μάθετε Περισσότερα >
εφαρμογή ανταλλακτικών

dms Parts

To dms Parts είναι μια εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης ανταλλακτικών με δυνατότητες απογραφής, παραγγελιοληψίας, ελέγχου αποθέματος και αυτόματης παραγγελίας, με δεσμεύσεις σε παραγγελίες πελατών, τιμολόγηση, κλπ. Καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων μιας εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών, ενώ μπορεί να λειτουργήσει με ένα ή περισσότερα υποκαταστήματα και αποθήκες

Μάθετε Περισσότερα >
εφαρμογή συνεργείου

edms (Web Application)

Το edms είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή (Web Application) που έχει σχεδιαστεί να δώσει πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του συνεργείου σας (Ραντεβού, Οπτικός Έλεγχος, Εντολή Εργασίας, Αποθήκη Ανταλλακτικών, Job Clock) από τις κινητές σας συσκευές (Tablet – Κινητά).

Μάθετε Περισσότερα >
λογιστική εφαρμογή

fi (Χρηματοοικονομικά)

Το fi είναι μια εφαρμογή λογιστικής παρακολούθησης κάθε εμπορικής επιχείρησης (Απλογραφικών και Διπλογραφικών βιβλίων) και συνεργάζεται εναρμονισμένα με τα προϊόντα του dms.

Μάθετε Περισσότερα >
αποστολή μηνυμάτων

sms (Μηνύματα)

Η εφαρμογή sms δίνει την δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων (SMS) από τον υπολογιστή σας είτε σαν ανεξάρτητη εφαρμογή είτε σε συνεργασία με το dms. Αποκτήστε άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας γρήγορα και εύκολα.

Μάθετε Περισσότερα >